اہم خبریںبین الاقوامی خبریں

سناتور علامه راجه ناصر عباس! مردم باایمان یمن، شجاعت، رشادت و استقامتی را نشان داده‌اند که در تاریخ با حروف طلایی ثبت خواهد شد.

وحدت نیوز (اسلام‌آباد) سناتور علامه راجه ناصر عباس جعفری، رئیس مجلس وحدت مسلمین پاکستان ، در بیانیه‌ای اعلام کرد که یمن یک بار دیگر جهان را شگفت‌زده کرده است. با وجود منابع محدود، مشکلات اقتصادی و محاصره مداوم، مردم یمن شجاعت، رشادت و استقامتی از خود نشان داده‌اند که در تاریخ با حروف طلایی ثبت خواهد شد.

حمله به فرودگاه بن‌گوریون، قلب رژیم صهیونیستی، تنها یک عملیات نظامی نیست، بلکه انعکاس فریاد خاموش مظلومان و سنگی بزرگ است که توسط ملتی بی‌پناه بر دیوارهای ستم پرتاب شده است.
این حمله، گواهی بر روحیه تسخیرناپذیر یمن است که نه خم شده، نه خودشان را فروخته و نه متوقف شده است. ما به این مقاومت بی‌نظیر و عزم راسخ مردم یمن درود می‌فرستیم. این تنها افتخار یمن نیست، بلکه افتخار تمام امت اسلامی است که کسانی هستند که در برابر ستم ایستاده‌اند.

Shares:

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *